Modernizarea Compartimentului de Primiri Urgențe de la Oravița se apropie de final!

spital oravita

Până la sfârșitul verii, Spitalul Orășenesc din Oravița va pune la dispoziția bolnavilor un Compartiment de Primiri Urgențe modern și dotat cu toate cele necesare pentru asigurarea unui serviciu medical de calitate.

De mai bine de o lună se lucrează la recompartimentarea și modernizarea a două încăperi din cadrul spitalului orășenesc de pe Valea Carașului, unde urmează să fie amenajată o cameră de gardă. Lucrările se fac în regie proprie, cu personal din cadrul unității medicale, însă fondurile pentru această investiție au fost alocate de administrația locală.

Suntem aproape de final cu această lucrare. S-au spart și decupat pereți, pentru a face trecere dintr-o încăpere în alta, s-a zugrăvit, s-au amenajat grupuri sanitare, s-a schimbat instalația electrică. Mai sunt de făcut mici retușuri, curățenie și de montat linoleumul antibacterian, pe care urmează să-l primim, ca donație, din partea unei societăți din Oravița. Lucrările de reamenajare s-au făcut în regie proprie, însă am fost sprijiniți financiar de Primărie și Consiliul Local Oravița. Tot administrația locală a suportat investiția, în valoare de 120.000 de lei, pentru linia și stația de oxigen, care este gata și poate fi pusă în funcțiune. În tot acest demers, am fost sprijiniți și de Instituția Prefectului Caraș-Severin, domnul prefect Cristian Gâfu ajutându-ne să obținem la timp toate documentațiile și autorizațiile de care am avut nevoie pentru acest proiect.”, ne-a declarat managerul Spitalului Orășenesc Oravița, Mircea Popescu.

Tot cu titlu de donație, conducerea unității medicale a primit, de curând, pentru dotarea noului Compartiment de Primiri Urgențe trei tărgi hidraulice pentru transportul pacienților, precum și monitoare, calculatoare și mobilier.

reamenajare

lucrari