Modalități de plată a taxelor și impozitelor locale. Fără dobânzi, penalități sau majorări!

explo 1000x200

Reșițenii mai au la dispoziție aproape 40 de zile pentru a-și plăti dările către stat fără dobânzi, penalități sau majorări. Primăria le oferă 5 modalități prin care să achite taxele și impozitele.

Primăria Reșița anunță că îi așteaptă pe cetățeni să își plătească taxele și impozitele cât mai repede, dacă vor să scape de majorări sau penalități. Toți cei care aleg să achite dările către stat până în 31 martie, vor fi scutiți de la plata unor bani în plus. Ba mai mult, dacă își plătesc integral taxele provenite din impozite pe clădiri, terenuri și mijloace de transport până la finalul lunii martie, persoanele fizice și juridice vor primi și o bonificație de 10% din debit.

Administrația locală anunță că sunt disponibile următoarele modalități de plată:

  • plata în numerar la ghișeele serviciului;
  • plata cu cardul bancar la ghișeele serviciului, fiind acceptate atât cardurile de debit cât și de credit;
  • plata prin mandat poștal;
  • plata prin virament bancar cu ordin de plată;
  • plata online prin intermediul cardului bancar. Acest tip de plată se poate face prin intermediul platformei GHIȘEUL.RO. Pentru efectuarea acestui tip de plată se accesează de către contribuabil platforma sus menționată, unde i se generează un username și o parolă pe care ulterior contribuabilul poate să o personalizeze. Astfel, plata se poate face din orice loc prin simpla accesare a acestei platforme. În acest fel vor putea fi vizualizate oricând impozitele și taxele pe care contribuabilul le are de plătit, putând alege ce fel de plată va face și suma pe care o plătește.
banner 970 x 250