Primarul Nelu Popa: „Cu ajutorul bunului Dumnezeu, Reşiţa se întoarce în fotbalul mare!“

explo 1000x200

Lider al Guardia Rosso-Nera, Marcel Guşcă a avut ieri o defulare publică de aşa natură încât l-a determinat pe primarul Reşiţei, Nelu Popa, să reacţioneze în toiul nopţii.

Impresionat de implicarea municipalităţii în toaletarea bazei sportive din Valea Domanului, Marcel Guşcă, cunoscut lider al galeriei roş-negre a clubului-fanion al Reşiţei, CSMR, a făcut ieri o postare inedită pe pagina sa de Facebook. O redăm integral, pentru că… merită.

„L-am cunoscut pe Nelu Popa în urmă cu vreo 20 de ani. Monte Banato era o firmă de curând înfiinţată şi l-am cunoscut pe patronul ei în încercarea de a obţine o sponsorizare. Nu voi uita niciodată biroul foarte modest (parcă era un birou de pe şantier), nu voi uita niciodată omul simplu din capătul mesei care a ascultat cu răbdare «discursul» meu. Nu am ieşit cu mâna goală din acel birou, au urmat alte câteva sponsorizări în bani sau echipamente. Nelu se îndrăgostise de club. Memorabilă rămâne prezenţa lui în sânul galeriei la o deplasare, memorabilă pentru mine prezenţa lui în ultimile rânduri printre cei 800 de suporteri care însoţiseră echipa în deplasare. Au fost momente când am dorit ca acest om să cumpere clubul (a şi fost o încercare), am dorit ca acest om să deţină clubul oraşului. În campania electorală vorbeam cu prietenii ce real câştig ar fi pentru club dacă primar ar ajunge Nelu Popa. Au trecut alegerile, Primăria câştigată de el, şi acum sufletul îmi tresaltă de bucurie când eu privesc pe «viu» iar voi pe poze lucrările de la stadion. Pentru fiecare centimetru pătrat de gresie pusă într-un vestiar, pentru fiecare cm de faianţă pusă, pentru saună, bazine de refacere, echipamente, scaune noi în tribune, mă bucur foarte mult, mă bucură faptul că Valea Domanului nu moare. Amiciţia mea cu Popa Ioan e veche de 20 de ani, dar în premieră vreau să-i mulţumesc pentru ajutorul acordat clubului, vreau să-i mulţumesc pentru faptul că a rămas acelaşi om simplu care mă privea din capătul unei mese care ţinea locul unui birou la Monte Banato. Mulţam Nelu!“, a scris Marcel Guşcă.

Textul postat de Guşcă a fost urmat de comentarii de la suporteri roş-negri, printre care şi… Viorel Lolea, preşedintele clubului ce aparţine municipalităţii. „Ai perfectă dreptate Marcel! Un om care vrea cu adevărat să facă ceva pentru orașul nostru. Respect primarului nostru!“, a reacţionat preşedintele CSM Reşiţa.

Tocmai când ne întrebam oare ce o gândi edilul-şef al Reşiţei despre asemenea aprecieri publice venite dinspre liderul Guardia Rosso-Nera, primarul Nelu Popa s-a dovedit a fi gând la gând cu nevinovata noastră curiozitate. Astfel că, undeva după miezul nopţii, acesta a încheiat seria de comentarii apărute la postarea lui Marcel Guşcă. A făcut-o într-un mod… dumnezeiesc. „Mulţumesc pentru aprecieri Guşcă Marcel Silviu, de la mine puţin, de la voi mai mult şi cu ajutorul bunului Dumnezeu ne întoarcem în fotbalul mare! Doamne ajută!“, a fost răspunsul primarului Nelu Popa.

banner 970 x 250