Primarul Lala a anunțat că și-a depus demisia!

explo 1000x200

Martor în mai multe anchete și dosare ale DNA, dar și un cunoscut personaj al Văii Almăjului, nu de puține ori cu atitudini extravagante, Ion Lala a decis să întrerupă șirul celor patru mandate de edil al comunei Lăpușnicu Mare.

„Am fost contactată telefonic de către domnul primar care m-a informat că demisia dumnealui a fost depusă la Registratura Primăriei Lăpușnicu Mare”, ne-a declarat prefectul Florența Albu. Contactat de reporterii noștri cu privire la depunerea demisiei, Ion Lala a refuzat orice comentariu, spunând că „nu pot să vorbesc acum”…

Martor în dosarul de corupție al lui Sorin Frunzăverde și Ionesie Ghiorghioni, dosar care l-a făcut celebru pentru expresia „Tata Bunu” pe care i-o adresa lui Ghiorghioni, dar și un prosper om de afaceri din zonă, fie că este vorba despre firme de construcții ori comercializarea carburanților, Lala era o persoană mereu aranjată, purta doar hainele celor mai celebre case de modă și folosea numai autoturisme de lux. De altfel, posibil, chiar acest ultim aspect să-l fi determinat să ia decizia, având în vedere că recent bolidul său cu numerele „DGA” – celebre în toată Valea Almăjului – un Porche Cayenne turbo, a fost incendiat în mod suspect chiar pe DN 57, drumul ce duce de la Anina spre Bozovici.

CITEȘTE ȘI: DGA-ul lui Lala, incendiat în stil mafiot! Primarul nu știe să aibă dușmani!

După ce demisia primarului va ajunge la Instituția Prefectului Caraș-Severin, interimatul la conducerea Primăriei va fi asigurat de viceprimarul Sorin Caius Barbeș. Legea prevede ca în termen de șase luni să fie organizate alegeri anticipate pentru funcția de primar, sarcină care revine Guvernului. Mai trebuie spus că au fost și situații când Guvernul a refuzat să convoce alegeri anticipate și viceprimarii au asigurat interimatul până la data alegerilor la termen.

banner 970 x 250