DGA-ul lui Lala, incendiat în stil mafiot! Primarul nu știe să aibă dușmani!

Ion Lala, omul care dă ora exactă în Lăpușnicu Mare, și-a găsit aseară incendiat jeep-ul de fițe, un Porsche Cayenne turbo, cu număr de înmatriculare ce-i face pe colegii primari să tremure, B 333 DGA, acronimul Direcției Generale Anticorupție!

Bolidul de lux cu care edilul-șef din Lăpușnicu Mare a făcut senzație pe șoselele județului a ars în interior, după ce i-a fost spart geamul din dreapta față și aruncate pe scaun mai multe cârpe îmbibate cu benzină. Incidentul a avut loc puțin după ora 16, între Anina și Bozovici. O pană de cauciuc la roata din stânga-spate l-a obligat pe primarul Lala să plece la Bozovici după alta de schimb, lăsându-și jeep-ul parcat în afara carosabilului, în Valea Minișului. Când s-a întors a constatat că „bijuteria” e serios avariată.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

E limpede că incendiul a fost provocat, dar Lala le-a declarat polițiștilor că nu bănuiește pe nimeni. „A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a confirmat Cecilia Dăneț, reprezentanta IPJ Caraș-Severin. Deocamdată, oamenii legii trebuie să-l identifice pe piroman și abia apoi poate afla și Lala de ce i-a luat foc DGA-ul.

tmc 640