A lăsat o bătrână fără niciun ban, dar scapă de gratii! Control judiciar pentru metoda „Accidentul”!

promovare online Timisoara Casa Auto

Bărbatul care a înșelat o bătrână săptămâna trecută prin metoda „Accidentul” scapă de gratii! Magistrații Tribunalului Caraș-Severin l-au scos din închisoare și l-au plasat sub control judiciar.

La mijlocul săptămânii trecute, o femeie de 87 de ani a trăit un șoc. Un bărbat a anunțat-o că fiul său din Franța a suferit un accident și are nevoie urgentă de bani pentru o intervenție chirurgicală. Bătrâna și-a dat toți banii din casă unei alte persoane care s-a prezentat la ușa ei și a susținut că lucrează la firma de asigurări care se ocupă de caz. Este vorba despre 1.000 de euro și 5.000 de lei. A doua zi, femeia a fost contactată din nou pentru încă 4.000 de lei. În momentul în care inculpatul a ajuns la domiciliul femeii, acesta a fost prins de polițiști.

CITEȘTE ȘI: Metoda ,,Accidentul’’ face noi victime! În două ore hoții s-au ales cu aproape 20.000 de lei!

promovare banner maxagro

Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș a cerut arestarea preventivă a bărbatului de 33 din Buzău, prins în flagrant, pentru tentativă la infracțiunea de înșelăciune. Acesta a depus contestație împotriva deciziei, iar magistrații Tribunalului Caraș-Severin au considerat că bărbatul poate sta sub control judiciar pentru 60 de zile, chiar dacă a lăsat o bătrână fără niciun ban.

CITEȘTE ȘI: UPDATE. Foamea de bani l-a trimis în mâna polițiștilor! Autorul înșelăciunilor prin metoda „Accidentul” a fost prins!

publicitate tmc 640