UPDATE. Foamea de bani l-a trimis în mâna polițiștilor! Autorul înșelăciunilor prin metoda „Accidentul” a fost prins!

Bărbatul care a făcut marți două victime în Caransebeș prin metoda „Accidentul” a fost prins în flagrant când a mers să ia încă o tranșă de bani de la una dintre persoanele înșelate.

Una dintre victimele bărbatului, o femeie de 87 de ani, a fost sunată din nou, ieri seară, de bărbatul care i-a spus că, pentru salvarea fiului ei care a avut un accident în Franța, mai e nevoie de bani. Asta după ce marți, bătrâna și-a dat toți banii din casă, 1.000 de euro și 5.000 de lei. Aseară, femeii i se mai ceruseră alți 4.000 de lei, pe motiv că fiul său mai are nevoie de bani pentru intervenția chirurgicală. Numai că, de această dată, bărbatul de 33 de ani din Buzău nu a mai fost la fel de norocos.

„Aseară, în jurul orei 20.10, când bărbatul s-a prezentat la domiciliul femeii pentru a ridica banii, polițiștii serviciului de Investigații Criminale din Caransebeș au reușit prinderea în flagrant a acestuia. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraților Judecătoriei Caransebeș cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile”, informează Poliția din Caraș-Severin.

UPDATE, 13 februarie, ora 11.20

Cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș a fost admisă, așa că inculpatul de 33 de ani a fost arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de înșelăciune.

CITEȘTE ȘI:

Metoda ,,Accidentul’’ face noi victime! În două ore hoții s-au ales cu aproape 20.000 de lei!