Merele pentru școlarii din Caraș-Severin vin de luni din alte județe!

Copiii din grădinițele și școlile cărășene vor primi din nou câte un fruct în timpul programului școlar începând de luni, 13 februarie. Consiliul Județean Caraș-Severin a semnat astăzi contractul cu două firme din Hunedoara și Arad.

Cei 25.700 de școlari și preșcolari din Caraș-Severin vor primi, începând de luni, merele prevăzute prin programul de încurajare a consumului de fructe în școli, finanțat din fonduri europene și naționale. Consiliul Județean a semnat astăzi contractul cu două firme care vor furniza fructele pentru copiii din grădinițe și pentru elevii de până în clasa a VIII-a.

„Furnizorii declarați câștigători sunt: S.C. Prioritar Impex SRL din Călan, pentru loturile unu, doi și nouă, adică, pentru zonele Reșița, Caransebeș și Oțelu Roșu, precum și S.C. Ar-Linia-Tea SRL din Arad. Această societate va asigura furnizarea merelor pentru loturile trei, patru, cinci, șase, șapte și opt, respectiv, Anina, Băile Herculane – Mehadia, Bocșa, Bozovici, Moldova Nouă și Oravița”, anunță forul județean.

Valoarea totală a celor două contracte, încheiate pentru anul școlar 2016-2017, este de aproximativ 662.000 de lei fără TVA.