Mocioalcă vrea să facă virală o petiție pentru susținerea lui Grindeanu

explo 1000x200

Liderul social-democrat rupe tăcerea după trei zile de proteste chiar pe pagina sa de Facebook și îi ia apărarea lui Sorin Grindeanu. La final, acesta postează și o petiție deschisă de Alin Predescu pe 2 februarie pentru susținerea Guvernului.

„Susținem Guvernul Grindeanu. PSD a câștigat alegerile într-un mod corect, cu un vot masiv. În această lună de guvernare, Executivul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul și litera Constituției. Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi bani pentru a-şi permite o vacanţă pe an, în familie. PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa de mijloc. Împreună, îndrăznim să credem în România! Susținem Guvernul ales de români!”, a scris Ion Mocioalcă pe pagina sa de Facebook, la acest comentariu atașând și linkul unei petiții de susținere a Guvernului Grindeanu.

Petiția a fost inițiată pe 2 februarie de Alin Predescu. Dacă, în stradă, peste 200.000 de români îi cer lui Sorin Grindeanu și PSD-ului „Abrogați și apoi demisionați”, doar 4.677 au semnat că îl susțin în continuare pe premier.

banner 970 x 250