„Mocioalcă vorbește ne-ntrebat!”

untitled design set 970x90 px

Șefa PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, îi transmite secretarului general Pro România, Ion Mocioalcă, să-și vadă de partidul său, social-democrații nefiind interesați să guverneze împreună România! 

Victor Ponta și Ion Mocioalcă au declarat în mai multe rânduri că poartă discuții cu unii social-democrați, foștii lor colegi, pentru o eventuală majoritate în Parlament, dar și la nivel local. A fost lansată chiar public invitația ca PSD să rămână la guvernare, alături de Pro România și de ALDE. Condiția era ca social-democrații să vină cu alți oameni decât Viorica Dăncilă, la nivel central, sau Luminița Jivan, la nivel de Caraș-Severin. Ion Mocioalcă a mers chiar mai departe și a spus că ar putea avea dialog în județ cu un lider PSD precum ar putea și ar fi trebuit să fie Silviu Hurduzeu.

CITEȘTE ȘI:

„Dacă Silviu Hurduzeu ar conduce PSD-ul, am avea foarte multe de discutat!”

Luminița Jivan spune stop joc și anunță că nu vor exista niciun fel de discuții sau negocieri. „Nu înțeleg ce tot vrea domnul Mocioalcă. Vorbește ne-ntrebat, pentru că nimeni nu l-a invitat la vreo masă a negocierilor. Nici pe dumnealui, nici pe Victor Ponta. Să-și vadă domnul Mocioalcă de partidul dumnealui, nu l-a chemat nimeni la nicio discuție. PSD a hotărât că merge în opoziție, a decis că nu va exista nicio negociere cu Pro România. Sper să fie foarte clar și pentru domnul Mocioalcă!”, a precizat președintele PSD Caraș-Severin.

Ion Mocioalcă rămâne consecvent și refuză să aibă vreun dialog cu Luminița Jivan. De fapt, cu actuala conducere PSD Caraș-Severin, după cum a declarat chiar secretarul general Pro România. A răspuns întrebărilor jurnaliștilor, iar despre ce și cu cine vorbește în aceste zile urmează să se afle în viitorul apropiat, dată cu noile lovituri de pe scena politică în care principali protagoniști vor fi liderii Pro România.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/