Declarațiile lui Flavius Nedelcea se înscriu în catalogul minciunilor!

untitled design set 970x90 px

Senatorul Ionuț Chisăliță dezminte că în sediul PSD Caraș-Severin s-ar fi complotat pentru schimbarea lui Silviu Hurduzeu din funcția de președinte al Consiliului Județean. 

Ion Mocioalcă a fost cel care a declarat într-un interviu pentru expressdebanat.ro că excluderea lui Flavius Nedelcea din PSD e legată de refuzul acestuia de a ajuta la înlocuirea lui Hurduzeu. Vicele Nedelcea a confirmat că așa ar sta lucrurile și chiar a dezvăluit cine i-ar fi propus să preia el fotoliul de șef în administrația județeană. Unul dintre cei cu care ar fi discutat este senatorul Ionuț Chisăliță. Acesta însă respinge vehement afirmațiile lui Nedelcea.

CITEȘTE ȘI:

Atentat la președinte!

„Am citit cu surprindere și cu stupoare declarațiile făcute de Flavius Nedelcea. Subliniez, niciodată domnul Nedelcea nu a participat la vreo discuție cu mine, cu doamna președinte și alți doi colegi, așa cum declară, pentru schimbarea președintelui Consiliului Județean! Este o minciună! Din păcate, nu înțeleg reacțiile dumnealui. Declarațiile se înscriu în catalogul minciunilor, îmi pare rău că s-a ajuns la astfel de declarații”, a comentat Chisăliță.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/