Mocioalcă, ținut în brațe de șefa TSD! „PNL-ul oferă 50 de lei pe lună tinerilor social-democrați din Caransebeș să se înscrie la TNL”!

Instalată de câteva luni președinte al Tineretului Social Democrat din Caransebeș, Diana Aninoiu a sărit în apărarea șefului de partid, Ion Mocioalcă, acuzat de liderul sindical Marian Apostol că l-ar fi șantajat în problema Casei de Cultură din Reșița! Mai mult, șefa TSD Caransebeș acuză presa că ar fi cumpărată de rivalii de la PNL!

Express de Banat a publicat în urmă cu câteva ore mărturisirile lui Apostol, care îl pun într-o lumină mai puțin favorabilă pe președintele PSD Ion Mocioalcă. Sindicalistul a povestit pe o rețea de socializare cum au încercat Mocioalcă și fostul ministru delegat pentru dialog social, Liviu Marian Pop, să-l determine să intre în PSD. Cei doi l-ar fi momit cu un loc pe lista consilierilor locali de la Reșița, dar și cu rezolvarea problemei Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiu. Mai exact, că ar aranja trecerea acesteia în administrarea municipalității.

Tânăra social-democrată Diana Aninoiu a sărit să-și apere șeful și a reacționat la aceste afirmații, printr-un comentariu postat pe aceeași pagină de socializare: „Eu sunt în PSD CS, ca alte mii de persoane și nu m-a șantajat nimeni! Am făcut-o din pură convingere. Vorbiți prostii! PNL-ul în schimb se oferă să-i plătească pe tinerii social-democrați din Caransebeș, cu o sumă modică de 50 de lei pe lună, să se înscrie la TNL. Cu cel care i-ar racola, altfel ar sta situația. Hai să fim serioși, cine sunt comuniștii?”

Președintele TSD Caransebeș nu s-a oprit însă aici și a aruncat cu noroiul din politica românească înspre presă, de parcă ziariștii ar fi responsabili de acțiunile și practicile lui Mocioalcă și ale celorlalți, indiferent de culoarea politică, pentru că nu numai la PSD se întâmplă astfel de lucruri precum cele semnalate de Apostol. „Și mai important, cine sunt cei care au un preț? Balanța înclină cu siguranță spre PNL în Caraș, PSD-ul nu plătește presa. Și bine face. Rețineți un lucru: Nu toți se vând, nu toți sunt corupți. Așa că încercați să vă faceți jocurile voastre, nu pe ale altora”, a adăugat Diana Aninoiu, mutând total aiurea opoziția PSD-ului în rândul jurnaliștilor, și nu în taberele politice adverse.

CITEȘTE ȘI:

Mocioalcă deconspirat. Folosește metode comuniste de racolare în PSD. Și șantajul!

 

Foto: Facebook