Mocioalcă schimbă directorii incompetenți de deconcentrate şi transferă primari!

Ordonanţa care le permite aleşilor locali să migreze de la un partid la altul a determinat mai mulţi primari şi consilieri locali şi judeţeni din Caraş-Severin să treacă la PSD. Preşedintele Mocioalcă le forţează mâna şi directorilor de deconcentrate numiţi în funcţii din partea altor partide.

La conferinţa judeţeană a PSD Caraş-Severin de vinerea trecută, au fost prezenţi mai mulţi edili-şefi care au migrat către social-democraţi. E cazul primarilor de la Băile Herculane, Marga şi Vermeş, Nicuşor Vasilescu, Nicolae Beg şi Ion Damian, care nu au venit singuri în PSD, ci cu echipele lor de consilieri locali. Vasilescu a luat cu el chiar şi doi consilieri locali, pe doctorul Brebu şi pe Lenuţa Ciurel. Ion Mocioalcă a anunţat însă public că e doar începutul unei lungi liste. „Dacă mai există primării care nu sunt PSD, ne rămâne ca sarcină principală să câştigăm dintre acestea cât mai multe, ştiind că totul nu se poate şi trebuie să recunoaştem acest lucru. Oameni pe care i-am simţit mereu alături de noi, chiar dacă ei nu au făcut parte o vreme din PSD, ni s-au alăturat. Unii sunt chiar în sală. Avem organizaţii întregi care au venit împreună cu primari, dar nu-i voi nominaliza pe toţi acum ca să fac deliciul presei”, a spus liderul PSD Caraş-Severin.
Cu acelaşi prilej, Mocioalcă a ameninţat cu un val de demiteri: „Dacă încă mai sunt directori incompetenţi de deconcentrate, aceia nu sunt de la noi şi, probabil, activitatea lor va fi curând analizată de ministerele de resort şi vor fi schimbaţi”. Un transfer la PSD şi atunci e posibil să nu mai fie la fel de incompetenţi!

Comments

  1. Ion Soparla says:

    stanciule, nu te schimba si pe tine nimeni? esti un incompetent si tu, stai linistit