De ce a trecut Flavius Balasoiu de la UNPR la PNL, la Moldova Nouă?

În timp ce mulți dintre aleșii locali au decis să se îndrepte spre partidul aflat la guvernare, în Clisura Dunării un consilier al UNPR a hotărât să treacă la PNL. Acesta a explicat pentru www.expressdebanat.ro ce l-a motivat să facă acest lucru.

Ce te-a determinat să iei această decizie?

Am decis să intru în acest partid, în primul rând pentru că sunt o persoană de dreapta și, mai mult decât atât, am făcut parte din această echipă cu mult timp în urmă, atunci când am fost ales în funcția de vicepreședinte, pe timpul mandatului domnului Iacob Chișărău. Cred cu tărie că a venit momentul în care inclusiv clasa politică tânără să își spună cuvântul în dezvoltarea și bunul mers al localității. Sunt sigur că noi, tinerii, avem alte viziuni pe care încercăm să le dezbatem cu cei mai în vârstă și să punem pe masă ce este mai bun pentru dezvoltarea orașului nostru.

Ce așteptări ai de la noua echipă PNL din care faci parte?

Sincer, în momentul de față, îmi doresc ca venirea mea în acest partid să fie de bun augur și să contribuie la creșterea echipei noastre. Cred în potențialul nostru, al tinerilor, iar cu atât mai mult îl susțin pe domnul Adrian Torma pentru ceea ce reprezintă în comunitatea noastră. Apreciez faptele bune pe care le-a făcut pentru cetățenii localității noastre.

Ce priorități ai pe plan politic?

Planurile mele sunt strict legate de bunul mers al localității și, bineînțeles, de implicarea clasei tinere în tot ceea ce înseamnă viziune liberală. Vreau ca acest partid să aibă o fundație solidă la nivel local, exact așa cum a fost cu mulți ani în urmă. Cred că ni se vor alătura multe alte persoane care simt exact ca mine și, mai mult decât toate aceste lucruri, îmi doresc ca noi, tinerii, să rămânem acasă, la Moldova Nouă, să muncim cu zâmbetul pe buze și să ne creștem în siguranță copiii.