Mocioalcă rupe în fiecare zi câte o bucată din PSD!

Aproape că nu trece zi fără ca fostul președinte PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, să nu oficializeze plecarea unor social-democrați la PRO România!

Tot mai mulți pesediști cărășeni îl urmează pe fostul lor lider în partidul lui Victor Ponta. O fac deocamdată cei care nu dețin funcții pe care le-ar pierde imediat ce ar trece în mod oficial la PRO România. E cazul primarilor, consilierilor locali și județeni, în primul rând, despre care se știe că rămân fără mandat de îndată ce demisionează din partidul pe listele căruia au fost aleși. Cei care n-au însă astfel de griji, își anunță fără ezitarea plecarea dintr-un PSD aflat în degringoladă și dintr-o filială județeană Caraș-Severin în care numai liniște nu e după ce Liviu Dragnea a impus-o la șefie pe Luminița Jivan, fără să-i pese de părerea majorității. Cea mai recentă mutare a fost făcută de Alexandru Beg, președintele organizației comunei Marga a PSD.

Fiul primarului Nicolae Beg nu e un nume cu mare greutate la ora actuală pe scena politică, dar e un tânăr care are în jurul său o „armată” importantă, de pe toată Valea Bistrei. Iar semnalul pe care acesta îl dă e foarte important. Eu tot timpul am fost fan Victor Ponta, mereu l-am apreciat. A fost un premier de care România ar avea nevoie și astăzi. E unul din motivele pentru care am ales să plec de la PSD la PRO România. Evident că a contat foarte mult în decizia mea și faptul că fostul președinte PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, i s-a alăturat lui Victor Ponta. Nu e vorba doar despre trecerea mea la PRO România, ci despre mare parte din organizația pe care o conduc, dar și despre mulți alții, din toată zona, pentru că Victor Ponta este un politician apreciat aici la noi. E cel mai bine cotat și asta se vede și în cele mai recente sondaje. Nu m-am consulat deloc cu tatăl meu, el va rămâne la PSD, nu știu cât de bine îi va pica decizia mea, dar eu consider că PRO România este viitorul pe care și-l doresc românii”, a declarat Alexandru Beg pentru expressdebanat.ro.