Mocioalcă nu spală rufele murdare din PSD în public! Mălăiescu nu renunță la demisie! Deocamdată!

Președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Ion Mocioalcă, a avut grijă ca unul dintre cei mai importanți primari ai filialei să nu renunțe la șefia organizației locale a partidului.

Luca Măiescu, primar și președinte PSD Oțelu Roșu, și-a exprimat în repetate rânduri, în ședințele de partid, dar și în spațiul public, nemulțumirile legate de modul dictatorial în care Liviu Dragnea conduce formațiunea. Ba chiar a spus că Dragnea ar trebui să plece de la șefia PSD. Mai nou însă, Mălăiescu s-a arătat nemulțumit și de cum decurg lucrurile în PSD Caraș-Severin, fialială condusă de Ion Mocioalcă, sau în Consiliul Județean, unde președinte este un alt social-democrat, Silviu Hurduzeu. Cum doleanțele și criticile sale au rămas mult timp fără rezultat, liderul PSD de la Valea Bistrei a anunțat că se gândește să renunțe la funcția de președinte, urmând să rămână simplu membru PSD. Președintele Mocioalcă a acționat discret, a rezolvat deja parțial problemele interne, iar Mălăiescu se gândește tot mai puțin la demisie.

„Eu stau de vorbă cu domnul Mălăiescu în fiecare zi. Nu mi-a spus de nicio nemulţumire. Ne-am întâlnit joi şi l-am văzut foarte fericit. Avea o singură problemă, i s-a îmbolnăvit câinele. Nu ştiu de vreo nemulţumire a domnului Mălăiescu. Nu sunt împotriva discuţiilor libere ale membrilor de partid din conducerea partidului cu presa. Ei pot să-şi expărime nemulţumirile chiar şi în faţa presei”, a explicat Ion Mocioalcă.

Luca Mălăiescu a recunoscut pentru expressdebanat.ro că președintele Mocioalcă a rezolvat o parte din nemulțumirile sale și că, totodată, a primit promisiuni de la acesta legate de alte aspecte pe care el le-a sesizat. „Domnul Mocioalcă îmi cunoaște nemulțumirile, unele probleme au fost rezolvate pe loc, în cele cinci minute în care am stat de vorbă, altele probabil că vor fi rezolvate în perioada următoare. Eu am vorbit despre lucruri care, în opinia mea, nu merg așa cum ar trebui, atât la nivel național, cât și județean, în PSD, și de aici și intenția mea de a demisiona de la șefia organizației locale. S-au schimbat deja lucruri, dar demisia rămâne încă o opțiune pentru mine, deoarece mai sunt destule de rezolvat”, ne-a precizat Mîlăiescu.