Borcean rămâne sigur în PNL! Garantează Vela! [VIDEO]

După ce Felix Borcean a cam ieşit din graţiile lui Marcel Vela, în anturajul liberalilor din Caraş-Severin s-a vorbit despre înlocuirea primului din funcţia de preşedinte PNL cu city managerul oraşului, Andrei Ungur. Liderul filialei judeţene dă asigurări că Borcean rămâne în PNL!

Prezent în redacţia Express de Banat, senatorului Marcel Vela, preşedintele PNL Caraş-Severin, i-au fost redate de către jurnalistului Dan Popoviciu câteva afirmaţii ale preşedintelui partidului, Ludovic Orban: „ce alt serviciu mai mare poţi să faci către PSD într-un municipiu decât să-l demiţi din funcţia de şef al organizaţiei locale pe primarul PNL?! Să terminăm cu astfel de prostii şi cu astfel de decizii!” Acestea, în contextul discuțiilor pe seama posibilei înlocuiri a lui Felix Borcean de la șefia organizației municipale Caransebeș. Marcel Vela a comentat catergoric: „Eu nu-l demit pe Felix Borcean. Categoric nu-l demit şi nu-l exclud din PNL pe Felix Borcean şi pe niciun alt primar!”, a spus preşedintele Vela.

Acesta a mers mai departe și a explicat de ce nu ia în calcul o astfel de variantă, dar în același timp a lăsat de înțeles că activitatea politică și administrativă a lui Borcean nu este ceea ce ar fi așteptat de la el. „Nu-i exclud pentru că, dacă-i exclud, devin primari independenţi şi fac eu un serviciu PSD – ului. Dacă-i ţin legaţi de PNL, ei nu au curajul să-şi dea demisia pentru că pierd şi funcţia de primar nemaiavând susţinerea politică a partidului care i-a sprijinit la alegerile locale. Aici nu e vorba doar de Caransebeş, eu nu sunt adeptul excluderii din partid a primarilor”, menţionează Marcel Vela.

 

1000x100 (5)