Mocioalcă mediază împăcarea dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu! „Am vorbit cu Sorin! Vrea să rămână, noi îl susținem!”

explo 1000x200

Stingerea conflictului dintre președintele PSD și fostul premier, cărășeanul Sorin Grindeanu, exclus din partid pentru că refuzase să plece de la Palatul Victoria, e tot mai probabilă! Liderul PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, e unul dintre cei care încearcă să-i împace pe cei doi!

Surse din interiorul Partidului Social Democrat au dezvăluit pentru dcnews.ro că Liviu Dragnea a acceptat să se întâlnească cu Sorin Grindeanu, iar posibila iertare urmează să fie discutată la sfârșitul săptămânii, în cadrul Comitetului Executiv al PSD. Fostul premier a discutat pe această temă și cu liderii organizițiilor PSD din Banat, lucru confirmat pentru Express de Banat chiar de președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă.

„Am vorbit cu el, are sprijinul nostru, așteptăm decizia partidului. Ne întâlnim zilele acestea la Constanța, unde avem CEx-ul. Sorin vrea să rămână, organizația vrea să rămână, îl susține, toți am semnat pentru a rămâne, pentru a-i fi admisă acea contestație. Eu m-aș bucura să se soluționeze favorabil această situație, pentru că plecarea lui Sorin Grindeanu ar fi o pierdere pentru PSD Timiș și pentru PSD în general. El are multe oferte, dar eu sper să rămână în PSD”, a declarat Mocioalcă pentru Express de Banat.

banner 970 x 250