Mocioalcă: Iresponsabilii veseli din PNL Caraș-Severin au lăsat Moldova Nouă fără conducere legitimă!

Deputatul social-democrat îi acuză pe liderii liberali din județ că au generat criza administrativă de la Moldova Nouă pentru că nu se împacă deloc cu ideea că Adrian Torma a câștigat un nou mandat. De data asta, sub sigla PSD!

Ion Mocioalcă susține că e chestiune de timp până când Adrian Torma va fi învestit în funcția de primar. Curtea Supremă nu poate valida o decizie a Biroului Electoral Central desființată deja de către magistrații Curții de Apel Timișoara, cum nu poate trece nici peste voința cetățenilor din Moldova Nouă, care au ales ca Adrian Torma să conducă orașul de la Dunăre și în următorii patru ani.

„Adi Torma e primarul ales al orașului Moldova Nouă, însă nu a fost validat până în acest moment din cauza iresponsabililor veseli din conducerea PNL Caraș-Severin, care au lăsat un oraș fără conducere legitimă. Orașul Moldova Nouă nu are nici primar, nu are nici Consiliu Local, secretarul localității este în izolare din cauza COVID. În acest moment, în orașul Moldova Nouă nu există administrație publică locală, nu are nimeni drept de semnătură și asta, repet, din cauza iresponsabililor veseli din conducerea PNL Caraș-Severin care nu acceptă faptul că în Moldova Nouă alegerile le-a câștigat Adi Torma.”, a comentat Mocioalcă.

leader board 728 x 90 px