Mocioalcă încurajează schimbările la vârful instituțiilor din Caraș-Severin făcute de noua conducere PSD! La mișto!

Fostul președinte PSD Caraș-Severin, în prezent secretar general la nivel național al Pro România, râde pur și simplu de mutările făcute de succesorii la șefia social-democraților cărășeni!

Ion Mocioalcă are tot mai multe motive de satisfacție după ce a plecat din PSD. Pro România e pe val, crește în sondaje cu fiecare zi, iar ceea ce a lăsat în urmă se prăbușește încetișor, dar sigur. Cel puțin așa arată ultimele cifre ale cercetărilor sociologice. În plus, deși spune că nu-l interesează ce se întâmplă în PSD Caraș-Severin, remarcă ironic soluțiile găsite de actuala echipă de la șefia PSD pentru funcțiile de conducere ale instituțiilor din județ.

„Privesc cu satisfacție că anumiți oameni din PSD sunt înlocuiți, nu cu oameni din Pro România, evident. Ați văzut ce se întâmplă la Romsilva, când un pesedist a fost înlocuit cu un pedist sau liberal, nici nu mai știm ce e, al cărui băiat înjură vârtos PSD-ul. Ceea ce nu facem noi, la Pro România, fac alții și văd că o fac temeinic. Am văzut că la educație (n.r. – Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin) a venit un băiat care scrie «m-am» împreunat și care nu a reușit să ia examenul de director adjunct la liceu, dar e bine! Noi vom încuraja în continuare aceste schimbări, care bănuiesc că sunt pentru binele PSD și, de ce nu, al locuitorilor Caraș-Severin”, a declarat Mocioalcă.