Mocioalcă i-a tras-o lui Tabugan: “Lăsați-mă să fac eu jocurile în interesul PSD! Nu poți să fii amanta cuiva în măsura în care nu-ți place!”

Protocolul încheiat de PNL cu UNPR, la doar câteva zile după ce Ion Mocioalcă anunța ca un politician la început de carieră o majoritate PSD-UNPR-PMP în Consiliul Județean Caraș-Severin și împărtea funcții pe holurile instituției, a fost taxat de liderul social-democrat, care l-a asemuit pe Ion Tabugan cu o amantă!

Domnul Tabugan are simpatiile dumnealui, ca în dragoste, nu poți să fii amanta cuiva în măsura în care nu-ți place. Eu nu știu cine nu l-a băgat în seamă. Dacă cumva conducerea de la București nu l-a băgat în seamă, nu este responsabilitatea mea, eu nefăcând parte din conducerea partidului, însă aici a avut parte din patea noastră de toate onorurile”, a declarat Ion Mocioalcă.

Președintele PSD Caraș-Severin a comentat ironic și zvonurile care circulă de zile bune în culisele scenei politice: 100.000 de euro – prețul unui vot pentru președinția administrației județene sau 500.000 de euro/partid. Nu suntem la piață și nici măcar în ziua de joi, la Caransebeș, unde este cea mai mare piață din județ. Dar, dacă cineva oferă, eu sunt foarte curios!”, a afirmat Mocioalcă.

PSD poate numi președintele Consiliului Județean și fără sprijinul UNPR, cei doi consilieri ai PMP ajutându-i pe social-democrați să aibă majoritate simplă în plen. Asta înseamnă că Mocioalcă nu mai are pentru ce negocia. Lăsați-mă să fac eu jocurile în interesul Partidului Social Democrat și să nu-mi facă altcineva agenda. Din punctul nostru de vedere, negocierile sunt încheiate!”, a spus tranșant același Mocioalcă.