Hărțuială politică pe spatele cetățenilor. PNL a copiat comportamentul mizerabil al PSD-ului!

Social-democrații au boicotat ieri ședințele de constituire ale consiliilor locale din Reșița și Moldova Nouă, iar liberalii au plătit astăzi cu aceeași monedă. Au absentat în bloc de la ședința Consiliului Județean și au lăsat județul fără executiv!

Negocierile  PNL – PMP nu au dus deocamdată la niciun rezultat, deși oamenii lui Băsescu încă dau de înțeles că îi pot lăsa pe social-democrați cu ochii-n soare. Altfel nu se explică întâlnirea de taină din această dimineață. În absența consilierior PNL și UNPR, prefectul Florența Florența Albu a constatat lipsa cvorumului și a convocat o nouă ședință de constituire a Consiliului Județean pentru dimineața zile de luni.

Ion Mocioalcă, președintele PSD Caraș-Severin, a taxat în termeni duri atitudinea liberalilor, uitândând cu ipocrizie că și oamenii din subordinea lui au făcut ieri exact la fel. Atât la Reșița, cât și la Moldova Nouă. „Aș putea cataloga acest gest ca pe unul de iresponsabilitate politică. Prea mult timp a stat Consiliul Județean fără conducere, fără acei 31 de consilieri care trebuie implicați până la ultimul în viața economică și socială a județului. Așteptăm ziua de luni cu același calm, cu aceeași situație. Nu e nicio legătură cu ce s-a întâmplat ieri. Nu s-a întâmplat doar la Consiliul Județean și Consiliul Local Reșița, face parte din acea hărțuială politică pe care o fac partidele unul cu celălalt”, a declarat Mocioalcă.