Mobilizare generală! Muncitorul Reșița țintește victoria!

explo 1000x200

Echipa de futsal Muncitorul Reșița revine astăzi în fața propriilor suporteri, pentru meciul de la ora 18, cu United Galați, în etapa a patra a Ligii I. Reșițenii nu vor să cedeze puncte pe teren propriu, chiar dacă vor întâlni un adversar dificil.

Elevii antrenorului Ion Roman vor să-și refacă moralul după eșecul suferit în runda precedentă, 2-8 pe terenul echipei FK Odorheiu Secuiesc. Tocmai de aceea, mobilizarea este maximă pentru partida din această seară, de la Sala Polivalentă, în fața fostei semifinaliste a Cupei României.
„Ne așteaptă un meci foarte greu cu United Galați, care este o echipă foarte bună, a jucat și în semifinalele Cupei României în sezonul trecut, are în componența lotului jucători puternici din punct de vedere fizic și au câțiva fotbaliști foarte experimentați. Noi trebuie să câștigăm acest meci de pe teren propriu. În deplasare, din păcate, nu am reușit să obținem până acum niciun punct, și de aceea ne dorim foarte mult să câștigăm acest joc de acasă. Avem tot lotul valid, nu avem fotbaliști accidentați și nici suspendați. Vrem să practicăm un joc frumos, să oferim suporterilor un spectacol și să-i vedem mulțumiți la finalul meciului”, a declarat antrenorul Ion Roman.

Partida Muncitorul Reșița – United Galați va fi arbitrată de Eduard Kovacs și Florin Anca, ambii din Deva. Rezervă: Daniel Popescu (Țicleni). Observator: Alin Cârstoiu (Deva). Intrarea la meci este liberă.