Mobilizare a mămicilor din Timișoara pentru a le oferi un cadou copiilor „cu branule”, de 1 iunie

explo 1000x200

Comunitatea din grupul de Facebook „Mămici Mai Tari ca Google”, care numără peste 42.000 de membre, se implică din nou într-o campanie socială. De data aceasta, mămicile din Timișoara și-au propus să strângă suma de 10.000 de lei, astfel încât micuții internați în clinica de Hemato-Oncologie și Oncologie Pediatrică din Timișoara să poată primi un cadou de 1 Iunie.

Practic, mămicile din Timișoara se alătură campaniei „Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule”, inițiată de Gașca Zurli și Mirela Rețegan la nivel național. Organizatorii intenționează să strângă 100.000 de lei, iar cu acești bani să le poată oferi un cadou celor aproape o mie de copii internați în secțiile de oncopediatrie din România, de 1 Iunie.

Comunitatea MMTCG a luat decizia de a se implica în strângerea de fonduri, ținta fiind de 10.000 lei, bani care vor fi utilizați pentru a aduce un strop de fericire în rândul micuților bolnavi din Timișoara, de Ziua Copilului.

Vrem să aducem un zâmbet și să dăm naștere unui curcubeu în România cu ocazia zilei de 1 Iunie. Să le oferim câte un pachețel care conține surprize și care le vor bucura ziua, le vor mai consuma din timpul petrecut în spital. Haideți alături de Gașca Zurli și comunitatea MMTCG din Timișoara să aducem împreună o bucurie și un zâmbet pe fața copiilor din Timișoara, din cadrul spitalului Louis Țurcanu! Donează cât poți! Punem inimă lângă inimă să aducem zâmbete!”, este îndemnul făcut de Bianca Potyesz, fondatoarea comunității MMTCG.

Persoanele care doresc să facă o faptă bună pot dona AICI!

banner 970 x 250