Mișcare pentru sănătate! Zeci de oameni, la prima oră de fitness în centrul Reșiței! [FOTO/VIDEO]

1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

Zeci de persoane au ales să facă mișcare, în această dimineață, așa că au răspuns invitației înaintate de Primăria Reșița și echipa HM Plyo Team – Lisa & Mike.

Peste 50 de persoane au participat la ora de fitness desfășurată astăzi, începând cu ora 10.00, în centrul Reșiței. Muzica antrenantă și cele 26 de grade Celsius au fost perfecte pentru cei care au considerat că mișcarea înseamnă sănătate. Femei și bărbați de vârste variate au făcut sport, mai bine de o oră, ghidați de echipa HM Plyo Team – Lisa & Mike.

Cu mici pauze de respiro, ora de fitness a fost accesibilă atât celor obișnuiți cu mersul la sală, cât și celor care nu fac mișcare în mod regulat. Numărul participanților, dar și felul în care s-a desfășurat ora de antrenament, l-au făcut pe Mihai Petreanu să spună că așteptările i-au fost depășite.

„Eu sunt un om care depinde de muzică pentru a face mișcare. Muzica este antrenul în proporție de 50-60%. Astăzi ne-am mișcat și totul a fost foarte bine, chiar dacă unele mișcări au fost mai greoaie. A ținut și vremea cu noi. Am făcut câte 6-8 calupuri de exerciții, urmate de pauze de 1 minut – 1 minut și jumătate, am făcut și latino și, bineînțeles, stretching-ul la final”, spune instructorul de fitness Mihai Petreanu.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

YouTube video

Cât privește viitoarele sesiuni de fitness cu publicul doritor, Mihai Petreanu spune că nu depinde doar de el. „Depinde de autorități. Eu și echipa mea HM Plyo Team venim cu inima deschisă să facem antrenamente în aer liber sau într-o sală amenajată. Noi așteptăm să ne anunțați din timp când doriți să facem ceva nu numai pentru Reșița, ci pentru Banatul Montan”.

Așadar, nu este exclus ca exercițiile din sala de fitness să se mute în aer liber și weekendurile viitoare.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157685622607546″]

untitled design set 970x90 px