Mișcare în aer liber sau în clase. Mai multe școli din Timișoara, fără săli de sport

Deși ne aflăm în secolul 21, într-un oraș mare ca Timișoara încă mai sunt școli care nu au săli de sport. În aceste condiții, elevii sunt nevoiți să facă mișcare în aer liber, în curte, sau în clase, atunci când este frig sau vreme urâtă.

Inspectoratul Școlar Timiș informează că, în prezent, la nivelul Timișoarei sunt unsprezece unități de învățământ care nu au săli de sport.

Prin urmare, elevii înscriși la aceste școli sunt nevoiți să facă mișcare în curtea unității sau chiar în sălile de clase, atunci când este frig sau vreme urâtă. Pe lista școlilor din Timișoara fără săli de sport se numără și unități de prestigiu.

Mai precis, este vorba de Colegiul Național „Ana Aslan”, Liceul de Artă „Ion Vidu”, Liceul Teologic Baptist, Liceul Teologic Penticostal Logos, Colegiul Economic „Francesco Saverio Nitti”, Liceul Tehnologic de Silvicultură și Agricultură „Casa Verde”, Școala Gimnazială „Dimitrie Leonida”, Școala Gimnazială Nr. 15, Școala Gimnazială Nr. 19 „Avram Iancu”, Școala Gimnazială Nr. 25 și Școala Gimnazială „Babel”.

 

1000 x 100 gif logiscool