Mișcare, forță, relaxare și înfrumusețare. Dinamism la Dynamic Gym&Spa Caransebeș

În epoca vitezei, a joburilor statice și a stilului de viață nesănătos, oamenii încep să conștientizeze importanța stării de bine, a vitalității organismului, dar și prioritizarea propriilor persoane, încercând să iasă din tiparul robotizat al societății actuale.

Pe o plajă atât de largă a spa-urilor și a centrelor de înfrumusețare, tentația este mare, la fel ca ofertele care de care mai interesante și mai atrăgătoare propuse clienților. Fie că vorbim despre săli de aerobic, de bazine de înot sau spații pentru saună, fiecare în felul său atrage câte un segment de clienți.

Despre Dynamic Spa&Gim din Caransebeș se poate spune că întrunește mai toate condițiile: bazine de înot și relaxare, saună, salină artificială, restaurant și sală de aerobic. Centrul deschis de mai bine de 5 ani îi atrage cu servicii de calitate pe toți cei care caută să evadeze într-o oază de liniște și relaxare. Bazinul de relaxare, alături de jacuzzi-ul cu apă sărată, completează foarte bine bazinul de înot, astfel încât se îmbină perfect sportul și relaxarea în cadrul unei ședințe la SPA.

Specificul acestui bazin este hidromasajul, acesta acționând ca un masaj manual, relaxând mușchii și dilatând vasele de sânge. Aero-masajul este produs de bulele de aer, care stimulează receptorii din piele, reducând tensiunea musculară și relaxând musculatura.

Dynamic Gym&Spa pune la dispoziția clienților salină artificială de adâncime, situată la demisolul SPA-ului. Aceasta este dotată cu generator de aerosoli salini, un factor foarte important în eficiența acestui tratament, iar pe pereții salinei sunt lipite bucăți de sare neiodată, adusă de la mina de sare Slănic Prahova, precum și bucăți de sare roz de Himalaya. De asemenea, toți cei care vizitează acest centru se pot bucura și de câteva ore de masaj, una dintre cele mai utilizate metode de relaxare.

Tânăra antreprenoare Andra Popovici, administratorul acestei afaceri, a declarat pentru Express de Banat că prin acest program serviciile vizează toate categoriile de vârstă, fiind incluși și cei mici, la dispoziția cărora sunt puse diverse activități sportive de înot sau fitness, preocupată fiind de numărul crescut al copiilor supraponderali, dar și de menținerea sănătății tuturor tinerilor.

Pe lângă faptul că vizitatorii se pot bucura de ședințele de spa, pentru toți aceștia proprietarii au pregătit și alte surprize de tipul evenimentelor cu tematică: spuma party, petrecere de Revelion, aerobic open day, kangoo jumps, carnaval party, fitness bootcamp în parcarea Dynamic Spa sau retro step party cu Mia.

Dynamic Gym & Spa situat în Caransebeș, la ieșirea din oraș înspre Orșova, are orarul structurat astfel: în zilele de luni, cu excepția sărbătorilor legale, zona spa este închisă, marțea și joia în intervalul orar 15.00 – 18.00 accesul în bazinul de înot nu este posibil din cauza desfășurării lecțiilor de înot pentru copii (în acest interval orar puteți beneficia de acces la bazinul de relaxare și jacuzzi cu apă sărată).

Excepția programului de funcționare o reprezintă zilele libere aferente sărbătorilor legale în care se aplică tarifele de weekend! Orice modificare a orarului de funcționare se afișează pe site-ul și pe pagina de Facebook.