Mirel Pascu, marele câștigător al alegerilor europarlamentare în Caraș-Severin?!

untitled design set 970x90 px

Șeful de campanie al social-democraților cărășeni pentru alegerile europarlamentare e pe cale să dea o lovitură de proporții!

PSD Caraș-Severin a obținut un scor peste media partidului la nivel național la alegerile europarlamentare, dar chiar și așa e un scor slab. Dezastrul din alte filiale îi propulsează însă sus de tot pe social-democrații cărășeni. În cazul lui Mirel Pascu pare să fi contat mult și rezultatul obținut de PSD la Bocșa, oraș pe care l-a condus din postura de primar. Astfel, sursele social-democrate spun că Mirel Pascu va pleca din nou la București, de data asta pentru a ocupa funcția de secretat de stat în Ministerul Transporturilor. Pascu era o soluție avansată și pentru filiala județeană a Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, însă secretar de stat e altceva, nu se prea refuză!

Până atunci însă Mirel Pascu și conducerea PSD Caraș-Severin vor prezenta concluziile analizelor făcute în fiecare organizație social-democrată din județ și vor propune eventuale sancțiuni și măsuri. Săptămâna asta, în Comitetul Executiv Județean!