Mircea Vancia, candidat la președinția USR PLUS Timișoara: „Propun echilibru, moderație și implicare”

Candidat în alegerile parlamentare pentru un Senatul României, Mircea Vancia și-a anunțat candidatura pentru șefia filialei USR PLUS Timișoara. Mircea Vancia spune că își dorește să fie un președinte prezent și activ. 

„Am decis să pun la dispoziția membrilor experiența, capacitatea de muncă și timpul meu prin asumarea unei candidaturi la președinția filialei USR PLUS Timișoara. Am fost împreună în campanii, atât în Timișoara cât și în județ. Am fost acolo unde a fost nevoie și am contribuit cu timpul și resursele mele, motivat de dorința de a schimba clasa politică și pentru a ne asigura că vom avea ocazia să dovedim că putem fi alternativa de care are nevoie clasa politică actuală. Am montat corturi, am organizat evenimente și strângeri de semnături prin Timișoara sau județ, unde colegii noștri au avut nevoie de suport, am participat activ la pregătirea dosarelor de candidatură până noaptea târziu. Am fost prezent.”, a spus Mircea Vancia, în anunțul său de candidatură.

Faptul că a fost membru al biroului județean, adaugă Vancia, nu a fost decât un factor catalizator ce l-a mobilizat să muncească alături de fiecare membru al organizației.

„A venit momentul să-mi asum un rol determinant, cu o responsabilitate mai mare pentru viitorul filialei reunite a USR PLUS Timișoara. Îmi doresc să fiu un președinte prezent și activ. Vă propun un program politic bazat pe organizarea filialei și o echipă care susține obiectivele noastre comune. Pentru a putea împlini aceste obiective și pentru a putea ajuta reprezentanții noștri în administrație și Consiliul Local este nevoie de timp și implicare totală, atât a mea, cât și a întregii echipe a viitorului birou local USR PLUS Timișoara. Cred că rolurile esențiale ale unui birou local sunt acelea de a activa și de a implica membrii, astfel încât ei să asigure suport reprezentanților noștri din executiv. Filiala locală trebuie să fie vocea membrilor și a tuturor cetățenilor transpusă în administrația locală prin colegii noștri din executiv și Consiliul local. Propun echilibru, moderație și implicare.”, a concluzionat Vancia.

Candidatura lui Mircea Vancia este susținută de fostul președinte PLUS Timiș, Raul Olajos, candidat la rându-i la președinția filialei județene Timiș a USR PLUS.