MINUTUL MAGIC. Reșițenilor le-a revenit zâmbetul pe buze. Muncitorul a învins clar pe CSMS Iași

Într-o restanță din etapa a 16-a a Ligii I de futsal, Muncitorul Reșița a învins în această seară, la Sala Polivalentă, pe CSMS Iași, cu scorul de 8-2 (4-2). Succesul vine după o perioadă mai puțin fastă a elevilor antrenorilor Viorel Lolea și Ion Roman.

Cu toate acestea, oaspeții au fost cei care au deschis scorul, după un minut și șase secunde, atunci când Pricup l-a surprins pe Copocean cu un șut la colțul scurt. Doar 31 de secunde au fost oaspeții în avantaj, întrucât Casian Doană a restabilit egalitatea. Minutul 10 a fost unul magic pentru reșițeni, chiar purtătorul tricoului cu numărul 10 fiind unul dintre remarcați. Gazdele au lovit năucitor și în mai puțin de 30 de secunde au punctat de trei ori, ducând scorul la 4-1, prin reușita sărbătoritului zilei, Alexandru Mitru, și alte două goluri ale lui Casian Doană. Oaspeții au redus din diferență în minutul 19 și la vestiare se intră cu 4-2.

După câteva minute echilibrate din actul secund, reșițenii au mizat pe contraatacuri și pase în mare viteză și și-au năucit adversarii. Laurențiu Breșneni a înscris pentru 5-2, în minutul 33, iar Edgar Collar Alves a semnat reușita cu numărul 6 a gazdelor, în minutul 37. Pe final de meci, a ieșit la rampă Flavius Fedor, cu două șuturi de senzație, unul din poziție centrală, perpendicular pe poartă (min. 38) și altul de pe stânga (min. 39), care au consfințit victoria clară a Muncitorului, cu 8-2. O victorie așteptată de ceva vreme de reșițeni, fiind prima din acest an pe teren propriu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157665526974991″]

„O victorie fără dubii pentru echipa noastră, dar totuși scorul este mult prea mare față de realitatea din teren. A fost un început de primă repriză la discreția noastră. Din păcate, am pierdut inițiativa pe finalul primei reprize. Se vede că am jucat în ultimele săptămâni cinci jocuri, ceea ce este foarte mult pentru noi, deoarece nu avem un lot foarte numeros. Una peste alta, a fost o victorie meritată a echipei noastre, sperăm să continuăm parcursul bun și să atragem din nou cât mai mulți suporteri la sală. Vreau să mulțumesc încă o dată inimoasei noastre galerii, care ne însoțește și la meciurile de acasă, și la cele din deplasare și sperăm ca în perioada următoare să îi facem fericiți la cât mai multe jocuri”, a spus Viorel Lolea.

Muncitorul Reșița: Cristian Copocean, Florin Bârcean, Laurențiu Breșneni, Casian Doană, Edgar Collar Alves, Alexandru Mitru, Lucian Stoica, Adrian Neagu, Flavius Fedor, Marius Călin, Ovidiu Crina, Alexandru Sturzu, Denis Mihuțescu. Antrenori: Viorel Lolea și Ion Roman. Delegat: Antonie Burtea. Medic: Ioan Șerbescu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/