Minori şi bunica lor, evacuaţi la timp din calea flăcărilor!

Intervenţia la timp a pompierilor militari cărășeni a reuşit să salveze viaţa a patru persoane din Ciclova Română, trei copii şi bunica lor, astăzi, 23 ianuarie, ora 06.40, după ce un incendiu, izbucnit în podul casei în care locuiau, amenința să cuprindă întreg imobilul.

Două echipaje de pompieri din cadrul Secției de Pompieri Oraviţa, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, s-au deplasat imediat la faţa locului pentru a salva cu rapiditate persoanele aflate în pericol în interiorul casei, dar şi pentru a localiza şi lichida incendiul, astfel încât acesta să nu se extindă producând pagube uriaşe.

Trei copii, cu vârste cuprinse între doi şi zece ani, şi bunica lor au fost evacuaţi. Întrucât femeia a suferit un atac de panică, aceasta a beneficiat de asistenţă medicală din partea echipajului SMURD, prezent la intervenţie.

În urma lichidării incendiului, din fericire, nu s-au înregistrat victime. Flăcările au reuşit să distrugă o suprafaţă de şase metri pătraţi (acoperişul) şi să degradeze pereţii casei, restul locuinţei şi bunurile aflate în ea fiind salvate din calea flăcărilor.

Potrivit cercetărilor efectuate s-a stabilit că focul, cel mai probabil, a fost cauzat de coşul de fum deteriorat.