Minor sechestrat la o petrecere privată. Ce măsuri au luat polițiștii?

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un tânăr de 17 ani a anunțat, duminică, autoritățile de faptul că ar fi sechestrat de trei persoane într-un bar de pe strada Dacilor din Timișoara. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate și i-au amendat pe participanți pentru că nu au respectat regulile impuse în pandemie. 

Apelul adolescentului la 112 a venit duminică în jurul orei 11. Mai multe echipaje s-au dus pe strada Dacilor, la indicațiile băiatului, iar într-un bar au identificat 12 persoane care participau la o petrecere privată.

„Toate persoanele prezente au fost conduse la sediul Secției nr. 1 Poliție Urbană Timișoara. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate. Toate persoanele prezente la petrecerea privată au fost sancționate contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu suma de 27.500 lei.”, transmite IPJ Timiș.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Potrivit sursei citate, pe numele organizatorului a fost întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/