Nuntași vizitați de polițiști, la o pensiune din județul Timiș

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Polițiștii timișeni au amendat peste 30 de persoane care participau, duminică, la o petrecere de nuntă organizată la o pensiune din satul Luncanii de Jos, județul Timiș. S-au dat amenzi în valoare de aproape 30 de mii de lei. 

Nuntașii au fost descoperiți de polițiștii din Făget în urma unei sesizări. Mai multe echipaje de poliție s-au dus la pensiunea din satul Lucanii de Jos, comuna Tomești, județul Timiș. Acolo, administratorul le-a spus agenților că se organizează o nuntă la care participă mai multe persoane.

„Au fost identificate 36 de persoane cărora le-au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale în valoare de 18.000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020. De asemenea, organizatorul evenimentului a fost sancționat cu amendă în cuantum de 10.000 lei.”, a transmis IPJ Timiș.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Nu este singurul eveniment de acest gen oprit de polițiști, în preajma sărbătorilor de iarnă. În Ajunul Crăciunului, o petrecere de familie ținută într-o sală de evenimente pe strada Constantin Brâncoveanu din Timișoara s-a încheiat tot prin intervenția oamenilor legii.

40 de participanți au fost legitimați și amendați, în total, cu 60.000 de lei. Organizatorul a primit și el o amendă de 5.000 de lei. Nuntașii au fost puși să plece acasă.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/