Minor băgat în spital de părinţi. L-au bătut măr!

Jandarmii reşiţeni au fost sesizaţi aseară că, undeva în cartierul Lunca Pomostului, un copil este bătut de mama sa. Ajunşi la faţa locului, au constatat că tatăl şi-a ajutat serios consoarta, trăgându-i băiatului o bătaie soră cu moartea.

Duminică, 12 februarie a.c, în jurul orei 19, grupa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană minoră este bătută de mama sa, în cartierul Lunca Pomostului, din Reşiţa.

„Jandarmii cărăşeni ajunşi la faţa locului au constatat că numita B.A., în vârstă de 30 de ani, s-a certat cu fiul său numitul L.D., în vârstă de 12 ani, moment în care tatăl vitreg a intervenit şi l-a lovit pe copil cu pumnul în zona feţei. Acesta a continuat actul de violenţă asupra copilului, lovindu-l în zona abdomenului cu un scaun. Minorul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale“, informează plt. maj. Marius Săndulescu, de la Compartimentul informare şi relaţii publice din cadrul IJJ „Gl. bg. Vasile Zorzor” Caraş-Severin.  

Jandarmii au întocmit tatălui bătăuş actele de sesizare, acestea fiind predate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor.

 

Sursă foto: mirror.co.uk.