Gruia Stoica a dublat prețul ruinelor din centrul Reșiței și de pe Muntele Semenic! „Sper să nu blocheze vânzarea!”

Primarul Ioan Popa s-a arătat foarte indignat de apariția ultimelor anunțuri cu privire la vânzarea mai multor terenuri și hoteluri deținute de către omul de afaceri Gruia Stoica în Banatul Montan.

„Aceste anunțuri vin, probabil, în urma celor două adrese ale noastre prin care cerem Hotelul Semenic. Dar prețul de vânzare e aproape dublu decât evaluarea făcută pentru acest imobil. Plus că noi am evaluat că hotelul ar mai avea nevoie de investiții de 5 milioane de euro pentru a putea fi operat”, a spus primarul Ioan Popa.

Întrebat dacă este convins de veridicitatea acelor anunțuri, primarul spune că este sigur că sunt reale și că provin de la o agenție angajată de Gruia Stoica, agenție care a scos la vânzare Hotelul Semenic din Reșița, hotelurile de pe  Muntele Semenic și mai multe terenuri din zonă. „Dar cere în total 4 milioane de euro pe ele, ceea ce este foarte mult! Sper să nu fie vreo încercare de a împiedica, de fapt, vânzarea, pentru că atunci când ceri asemenea prețuri cam așa ceva urmărești”, a spus primarul Ioan Popa.

Primăria Reșița dorește să achiziționeze imobilul, însă la prețul stabilit de evaluator, făcând și două oferte de preluare proprietarului.