Ministrul Mediului a stricat distracția pe două roți în Parcul Național Semenic – Cheile Carașului!

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online
stiri Timisoara si Resita publicitate online untitled design set 970x90 px
stiri Timisoara si Resita dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

În goana sa după imagine, Costel Alexe s-a pozat și filmat astăzi la umbra pădurilor virgine din rezervațiile naturale din Caraș-Severin, în timp ce pe jurnaliști i-a invitat să plimbe ursul la deponeul ecologic de deșeuri care întârzie să funcționeze în dealul Lupacului.

Ministrul Alexe i-a chemat pe jurnaliști la centrul de management al deșeurilor, pentru a le vorbi despre o situație revoltătoare, pentru care România e sancționată de Comisia Europeană, numai că, fascinat probabil de frumusețea județului, a uitat și de deșeuri, și de jurnaliști. I-a lăsat pe aceștia din urmă cu ochii în soare, vreo trei ore, dar a meritat. „În vizita noastră, colegii mei de la Direcția Silvică și Arii Protejate au găsit chiar în Parcul Național Semenic un enduro în desfășurare, ceea ce mi se pare absolut nefiresc pentru fondul forestier, darămite pentru un parc național. Au fost amendați și vor plăti cu vârf și îndesat pentru astfel de practici!”, a explicat ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Costel Alexe a prezentat și o serie de informații foarte importante, chiar din șantierul deschis în centrul Reșiței. „Tăierile la ras vor fi interzise pe circa 1 milion de hectare, suprafața însumată a parcurilor naționale și naturale și a rezervațiilor naturale!”, a spus ministrul, avertizându-i pe oamenii pădurii din Caraș-Severin că s-a terminat cu jaful. Alexe a lămurit-o și cu urșii. Sunt animale sălbatice, nu domestice și cu atât mai puțin de companie! Cu deșeurile e ceva mai complicat, dar Hurduzeu trebuie să găsească soluții. Până atunci, ministrul Mediului, Pădurilor și Apelor i-a dat de lucru primarului Nelu Popa. „Pădurea are rol recreativ, dăm posibilitatea amenajării în pădure a potecilor pentru plimbare și chiar a pistelor pentru biciclete, pe fonduri europene”, i-a explicat ministrul edilului-șef al Reșiței.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100
publicitate ziar expresb 1000x100
publicitate Timisoara banner maxagro
promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara
Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100pxstiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
stiri cu angajari in Timisoara STPT job 1000x200 Stiri evenimente Timisoara 1000x100 edb
untitled design set 970x90 px 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/