Ministrul Grindeanu cunoaște problemele de pe drumurile din Caraș-Severin. Le rezolvă în 2022!

marila drum surpat

Ministrul Transporturilor, cărășeanul Sorin Grindeanu, a efectuat o vizită de lucru în județul în care s-a născut. A arătat că știe care sunt problemele drumurilor din Caraș-Severin și a promis că le rezolvă în 2022.

Este plecat de câțiva ani la București, dar nu s-a desprins de Banat. Așa se face că, într-o recentă conferință de presă, ministrul Sorin Grindeanu a arătat că știe care sunt principalele probleme de pe drumurile naționale ale județului Caraș-Severin. Mai important decât atât: a anunțat că le va rezolva în 2022.

CITEȘTE ȘI: Caraș-Severinul – cel mai frumos județ din țară! La capitolul infrastructură este ultimul!

„Reparații pe ceea ce înseamnă drumul de Oravița la Bozovici. Acolo sunt surpări, în zona Marila. Le știu. Primesc poze de când sunt ministru al Transporturilor, le primesc de la cetățeni din Caraș și e normal să le primesc. Și acest drum va intra, de asemenea, în 2022. Vor fi reparații și turnări de covoare pe Drumul European Caransebeș-Lugoj, pentru că deja a ajuns în stadiul în care are nevoie de intervenții.”, a declarat Sorin Grindeanu.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Grindeanu, despre asfaltul turnat pe drumul Oravița-Moravița: „E o rușine! S-au făcut lucrări fără niciun rost”