Caraș-Severinul – cel mai frumos județ din țară! La capitolul infrastructură este ultimul!

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a venit astăzi în Caraș-Severin, într-o vizită de lucru. A vorbit, cu acest prilej, despre reparațiile programate pe drumurile județului, un județ fruntaș la capitolul frumusețe naturală și potențial turistic, dar codaș când vine vorba despre starea infrastructurii rutiere.

Sorin Grindeanu a recunoscut că lucrurile sunt văzute într-un fel la București și în cu totul alt fel aici, la fața locului. „Carașul e unul dintre cele mai frumoase, dacă nu cel mai frumos din țară, cu un potențial turistic uriaș, dar ca infrastructură poate că e ultimul din țară.”

În ceea ce privește lucrările planificate pe drumurile din județ, Sorin Grindeanu spune că s-a discutat despre proiecte pe termen scurt, mediu și lung. În scurt timp pot începe reparațiile pe drumul Oravița-Bozovici. „Acolo sunt surpări, în zona Marila. Și acesta se va face anul viitor. Reparații și turnări de covoare pe Caransebeș-Lugoj, de asemenea am hotărât ca proiecte de mai mică amploare să fie descentralizare. CNAIR nu poate face față la câte proiecte ar trebui implementate.”, a explicat ministrul Grindeanu.

Se vor face și centurile ocolitoare pentru Bocșa și Reșița, dă asigurări ministrul, care spune că s-au semnat deja contractele. „Variantele ocolitoare, centurile, vor ține de autoritățile locale, Ministerul Transporturilor doar va plăti.”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/