Ministrul Grindeanu, despre asfaltul turnat pe drumul Oravița-Moravița: „E o rușine! S-au făcut lucrări fără niciun rost”

În urmă cu doi ani, ministrul Transporturilor de la acea vreme, Răzvan Cuc, venea pe drumul ce leagă Oravița de Moravița, de mână cu (pe atunci) deputata Luminița Jivan să verifice lucrările de pe DN 57, demarate după proteste ample ale șoferilor. „O rușine!”, a răbufnit ministrul Grindeanu, care spune că acele lucrări au fost făcute degeaba!

Lucrarea derulată pe repede-înainte pe Drumul Național 57 în anul 2019 este o rușine, spune Sorin Grindeanu. Ministrul Transporturilor se află într-o vizită de lucru în județul Caraș-Severin și a vorbit, într-o conferință de presă, despre starea drumurilor din județ.

Revenind la covorul asfaltic așternut pe vremea Luminiței Jivan, când liderul de atunci al PSD a venit în repetate rânduri în județ cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, lucrarea s-a făcut degeaba! „E o rușine ce se întâmplă între Moravița și Oravița! E incredibil! S-au făcut lucrări fără niciun rost, s-a turnat asfalt când acolo era problemă de structură. La anul se face din bugetul pe care îl vom aproba până la finalul anului (n.r. 2021)”, a explicat Sorin Grindeanu.