Ministrul Energiei vine la Reșița să rezolve problemele UCMR-ului!

Toma Petcu se va întâlni mâine cu reprezentanții uzinei reșițene și, cel mai probabil, și cu cei ai Hidroelectrica, societate de ale cărei contracte depinde și UCMR-ul!

Ionela Kovacs, liderul ALDE Caraș-Severin, a insistat pe lângă ministrul Petcu pentru ca acesta să vină la Reșița, să discute direct cu reprezentanții uzinei despre variantele ieșirii acesteia din impas. „Eu cred că această vizită este un pas important în rezolvarea problemelor de la UCMR. Domnul ministru va avea o întâlnire oficială la Prefectură cu reprezentanții uzinei. Este mai mult decât necesară găsirea unei soluții pentru UCMR. A fost o promisiunea de-a mea în campania electorală, am avut o discuție cu domnul Ursoniu și am reușit să mijlocesc acest dialog înspre binele UCMR-ului”, a declarat Ionela Kovacs pentru expressdebanat.ro.

Liderul ALDE Caraș-Severin vorbește despre eforturi conjugate care ar trebui să însemne o șansă importantă pentru UCMR și pentru Reșița. „Am văzut că și colegii din alianță au aplecare spre acest subiect, domnul Fifor a fost și el la Reșița, ceea ce înseamnă că ministerele de resort încearcă să găsească o soluție pentru UCMR. Am discutat și cu domnul Mocioalcă, să depunem toate eforturile și să găsim o soluție, pentru că ani de zile s-a tot tărăgănat. Miniștrii de resort sunt preocupați de problema UCMR-ului și cred că e un pas înainte”, a mai afirmat Ionela Kovacs.

Foto: Jurnal Giurgiuvean