„Miniștrii PNL-iști nu sunt la muncă, ci la făcut propagandă și strâns voturi pentru «șefu»”

Silviu Hurduzeu acuză în termeni duri atitudinea celor care se află la putere, dar se concentrează mai mult pe campania electorală din interiorul PNL decât pe problemele românilor.

„România NEGUVERNATĂ. Cine se scuză se acuză!”. Așa începe deputatul PSD, Silviu Hurduzeu, postarea în care atrage atenția că liberalii aflați la guvernare, în frunte cu premierul Florin Cîțu, se concentrează doar pe campania lor internă și uită de problemele reale ale românilor. „Este o campanie făcută pe bani publici”, spune Hurduzeu, iar „românii pot constata și singuri că țara nu este guvernată, că nimeni din arcul guvernamental nu este interesat de scumpiri, vaccinare, sănătate sau infrastructură. Prin urmare, se impune (auto)suspendarea sa din funcția de prim-ministru până după congresul PNL.”

Parlamentarul cărășean spune că miniștrii Guvernului Cîțu au uitat de atribuțiile lor și nu se preocupă decât să fie în grațiile „șefului”. Aceeași meteahnă este și în tabăra USR-PLUS, consideră Hurduzeu: „Ministrii PNL-iști nu sunt la muncă, ci la făcut propagandă și strâns voturi pentru «șefu»; conflictul dintre Cîțu și Orban, fiecare cu partizanii săi, paralizează administrația centrală; bulibășelii și circului intern PNL-ist i se adaugă cel USR-isto-PLUS-ist și toate acestea sunt agravate de conflictele dintre membrii Coaliției Dreptei. E un balamuc total!”.

În tot acest timp cât partidele aflate la guvernare își dispută puterea în interiorul formațiunilor lor, prețurile au luat-o razna, energia se scumpește continuu și determină scumpiri în lanț, inflația depășește cele mai pesimiste prognoze. Datoria publică a crescut halucinant și strivește perspectiva generațiilor viitoare, iar sărăcia se răspândește ca o molimă. Țara este în derivă și a intrat într-un cerc vicios. Are nevoie să fie guvernată și primul pas necesar este ca altcineva decât Cîțu să preia frâiele guvernului, până după consumarea disputelor electorale ale partidelor coaliției, consideră deputatul social-democrat.