Ministerul Educaţiei confirmă suspendarea cursurilor în 17 şi chiar 18 decembrie, în judeţul Timiş!

O „Informare privind unitățile de învățământ în care cursurile vor fi suspendate în zilele de 17 și 18 decembrie 2018“ ne-a fost transmisă în această seară de către Ministerul Educaţiei Naţionale.

„Autoritățile din județele Arad, Gorj, Mehedinți și Timiș au decis, în urma reuniunilor comitetelor pentru situații de urgență, suspendarea integrală a cursurilor școlare pentru ziua de luni, 17 decembrie, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Pentru unitățile de învățământ preuniversitar din județul Timiș suspendarea completă a cursurilor a fost extinsă și pentru data de 18 decembrie“, informează MEN.

De asemenea, marți, 18 decembrie, ca urmare a unor avarii la rețeaua de energie electrică, nu vor avea loc ore de curs în școlile din 39 de localități din județul Arad. Din același motiv, o unitate de învățământ din județul Satu Mare nu va organiza cursuri în intervalul 17 – 18 decembrie.

Informațiile au fost comunicate de inspectoratele școlare județene în cursul zilei de duminică, 16 decembrie, în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele pentru situații de urgență, se acoperă MEN..

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/