Minea nu se dă dus din PNL Caransebeș! Orice acțiune împotriva lui va fi sortită eșecului!

Deși Biroul Local al Partidului Național Liberal Caransebeș, prin declarația președintelui Andrei Ungur, îl va băga în ședință pe Mihai Minea, acesta din urmă consideră că prin faptele sale nu a făcut altceva decât să ajute comunitatea și dacă i s-a cerut ajutorul, a muncit pentru PNL, astfel că nu înțelege dorința conducerii locale a partidului.

Mihai Minea este unul dintre susținătorii primarului Felix Borcean și consideră că prin experiența sa poate să-i fie de ajutor edilului-șef al municipiului Caransebeș. Mai mult, Minea consideră că în PNL Caransebeș ar trebui să fie o singură tabără: „Eu nu vreau să disting decât o singură tabără, nu vreau să accept că sunt două tabere, cum nu am vrut să accept dizolvarea biroului local din care făceam parte, lângă Felix Borcean. Noi activăm în continuare pentru că așa am fost aleși în organizația locală, primarul a fost ales pe listele PNL, eu mi-am adus aportul pe listă pentru cei 10 consilieri, deci nicidecum, din punctul meu de vedere, nu există o ruptură”.


Minea a fost cel care, la alegerile locale, s-a ocupat de secțiile de votare și spune că dacă PNL nu-i cere ajutorul la Caransebeș, el tot își face datoria în continuare prin discuțiile cu alegătorii. „Orice tentativă de a încerca îndepărtarea mea de PNL sau o eventuală sancțiune vă spun foarte clar că este sortită eșecului. Am venit odată cu PDL-ul aici, am insistat să nu se mai spună vechiul PDL, suntem acum în PNL și luptăm pentru PNL”, spune Mihai Minea, care a mai precizat că s-a poziționat alături de primarul Borcean pentru că e întotdeauna alături de onestitate și într-un fel a simțit nevoia de a-i împărtăși primarului o parte din experiența lui.

Mihai Minea a mai adăugat că i se pare nefiresc ca, după ce a ridicat toate problemele pe care el le-a identificat la Transal Urbis, niciunul dintre colegii PNL să nu-l întrebe despre aceste neclarități, în schimb l-au chemat membrii grupului PSD. „În acest context mi se pare nefiresc să mă întrebe președintele interimar PNL Caransebeș, Ungur, de ce mă întâlnesc cu Iova sau cu Bogdea. Nu pot să cred că în mileniul 3 ți se dictează cu cine să te poți întâlni sau nu”, a mai spus Minea.

CITEȘTE ȘI:

Target pentru liberalii caransebeșeni: 40% la europarlamentare și excluderea lui Mihai Minea

Directorul adjunct demisionar de la Transal, ofertat de primarul Borcean cu o funcție care nu există! Mihai Minea îl amenință pe viceprimarul Isac cu plângere penală

banner 970 x 250