Miliarde pentru Oraviţa. Vezi aici cum se cheltuiesc banii!

Vizitele tot mai dese ale primarului Dumitru Ursu la Bucureşti nu au fost în zadar! Zeci de miliarde de lei vechi ajung în oraş pentru investiţii!

Patru proiecte gândite de administraţia locală orăviţeană au primit avizul favorabil de principiu al Companiei Naţionale de Investiţii. Primul dintre ele prevedere reabilitarea şi dotarea Căminului Cultural Brădişoru de Jos (foto), o investiţie care se ridică la 6 miliarde de lei vechi. Al doilea proiect are aceeaşi valoare şi se referă la reabilitarea şi dotarea Căminului Cultural Răchitova. „Pentru Teatrul «Mihai Eminescu» am obţinut alte 7 miliarde de lei vechi. Se va înlocui actuala centrală pe combustibil lichid, care e foarte costisitoare, cu una pe lemne. Totodată, se va realiza un sistem de ventilaţie, se vor repara pereţii şi vom dota teatrul cu un sistem audio”, a explicat primarul Ursu.

Al patrulea proiect prezentat de edilul-şef în comisie la Compania Naţională de Investiţii are o valoare de 5 miliarde. Cu aceşti bani se va reabilita sala de sport de la Liceul „General Dragalina” şi va fi amenajat un teren de sport în faţa şcolii. „În principiu, avizul e favorabil. Mai trebuie făcute câteva completări la dosare, dar în mare totul este în regulă. Banii vin de la Guvern, pentru fiecare dintre aceste patru proiecte”, a mai spus Dumitru Ursu.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)