Magistrat amenințat şi intimidat. Maşina procurorului Bucurică, lovită intenționat de avocatul Drugărin!

explo 1000x200

Incidentul s-a petrecut cu puţin înainte de ora 13, într-o zonă intens circulată din Oraviţa. Procurorul nu a fost rănit, dar a depus imediat plângere la Poliţie.

 

Şicanele avocatului Teofil Drugărin la adresa procurorului Gheorghe Bucurică (foto), de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa, sunt binecunoscute după ce fiul acestuia din urmă a fost trimis în judecată de magistrat şi, ulterior, condamnat la închisoare de instanţele de judecată. Drugărin senior a sărit mai întâi cu o drujbă la procuror, apoi a încercat să-l calce cu maşina, în semn de ameninţare şi intimidare. Mai apoi l-a acuzat pe procuror că i-a făcut avansuri fiicei sale şi că i-ar fi promis acesteia soluţionarea favorabilă a unui caz în schimbul întreţinerii de relaţii sexuale. Actele de intimidare au continuat, după cum susţine procurorul George Bucurică, iar sesizările făcute organelor de poliţie şi amenda aplicată lui Drugărin vin să confirme acest aspect.

bucuricA  BUCURICA3

Un nou episod s-a petrecut astăzi. „Am parcat maşina ca tot omul, dar domnul Drugărin nu poate trece decât prin maşina mea. I-am făcut plângere pentru distrugere, ultraj şi inducerea în eroare a organelor judiciare, deoarece a sunat la toată poliţia că sunt mort de beat, că am ieşit din cârciumă şi că am fugit de la locul accidentului. A fost o intrare deliberată şi o distrugere deliberată a bunurilor mele. E un act de intimidare, de răzbunare. Eu sunt convins că el în mod deliberat a intrat în autoturismul meu. De altfel, la cercetarea de la faţa locului s-a constatat că prin partea dreaptă mai erau doi metri şi jumătate. Eu nu eram în maşină. Am fost sunat ulterior de cei care erau în restaurant să-mi spună că mi-a fost lovită maşina. Am oprit şi într-adevăr am văzut că portierele faţă şi spate de pe dreapta sunt lovite”, a declarat procurorul Bucurică pentru expressdebanat.ro.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157648773316787″]

Magistratul vorbeşte despre lucruri foarte grave şi e de neînţeles cum e posibil aşa ceva. „Nu e la primul incident. Când l-a reţinut pe fiul lui a vrut să dea cu duba peste mine. De circa două săptămâni tot încearcă să mă provoace, să mă intimideze, lucruri pe care eu le-am sesizat la poliţie, pentru că nu e normal. A mai fost amendat în sediul Parchetului deoarece striga tot felul de lucruri despre mine!”, a mai afirmat procurorul.

YouTube video

VIDEO: voceaoravitei.ro
Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu imagini de la faţa locului!