Mii de pachete de ţigări, confiscate de poliţiştii din Reşiţa

Pentru un bărbat din Caraș-Severin, visul de a-și multiplica veniturile, prin introducerea de țigarete netimbrate pe piața neagră, s-a transformat într-un adevărat coșmar, polițiștii cărășeni ridicând atât pachetele de țigări, cât și autoturismul în care au fost găsite acestea.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița au depistat în trafic, joi, 23 ianuarie, ora 21.40, pe DN 58 A, în afara localității Scăiuș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din Fârliug. În urma controlului autovehiculului, a fost găsită cantitatea de 2.999 de pachete de țigări, netimbrate, susceptibile a fi provenite din contrabandă.

Întreaga cantitate de țigarete fără timbru fiscal – 59.980 -, în valoare de aproximativ 36.000 de lei și autovehiculul cu care au fost transportate, au fost ridicate de către organele abilitate, în vederea indisponibilizării.

leader board 728 x 90 px

Drept urmare, polițiștii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigări, cercetările fiind continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice.