Sancțiune pentru firma care reface drumurile

Primarul Reșiței se declară nemulțumit de faptul că firma care a câștigat licitația de refacere a drumurilor din oraș lucrează prea lent. În plus, muncitorii au turnat asfalt pe timp de ploaie, lucru care nu este tolerat de administrație, potrivit oficialilor de la Primăria Reșița.

Responsabilii lucrărilor de reabilitare a drumurilor din Reșița au constatat că firma care reface carosabilul le creează neplăceri participanților la trafic, astfel că au decis să îi sancționeze pe cei responsabili. „Au fost penalizați și pentru avansarea în exces a lucrărilor de decopertare și întârzierea exagerată a refacerii carosabilului afectat. În acest sens, s-au cuantificat în teren cantitățile de lucrări executate și a comunicat în scris constructorului neacceptarea la plata a situațiilor de lucrări”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Reșița.

O altă nemulțumire sesizată de municiapalitate este turnarea asfaltului pe ploaie, pe parcursul zilei de ieri. „Primarul Mihai Stepanescu a decis sancționarea constructorilor și neacceptarea la plată a lucrărilor executate în această perioadă”, potrivit oficialilor de la Primăria Reșița. Aceștia au adăugat că municipalitatea supraveghează îndeaproape execuția lucrărilor, astfel încât acestea să fie de calitate, să se finalizeze la termen, dar și cu respectarea normelor de circulație în vigoare.

În momentul de față se desfășoară lucrări pe patru tronsoane de drumuri din oraș.

Comments

  1. maciucanu says:

    tot tiganu asta e primar?