Stepanescu a primit diploma pentru lupte politice

O acțiune pe care edilul-șef a intenționat să le-o dedice în exclusivitate sportivilor antrenați de Zoltan Lipan, s-a răsfrânt în mod pozitiv asupra primarului, care a primit o încurajare puternică din partea copiilor antrenați de sensei: diploma pentru lupte politice.

Aseară, aproape de ora 21.00, peste 20 de sportivi antrenați de Zoltan Lipan s-au adunat în sala de sport a Liceului de Matematică Fizică, acolo unde au fost felicitați într-un cadru festiv de primarul Mihai Stepanescu pentru rezultatele bune pe care le-au obținut la competițiile naționale și internaționale. „Desigur, sunt multe necesități într-un oraș ca Reșița. Am trăit multe momente frumoase alături de sensei Lipan, atunci când am aflat rezultatele bune pe le-ați obținut. Mulțumim că ați adus faimă Reșiței și sperăm să vă ajutăm și mai mult în continuare. Am fost alături, însă poate nu atât cât mi-aș fi dorit pentru că sunt multe de făcut. Sperăm să ajutăm și mai mult după 10 iunie, indiferent de ipostază”, a spus edilul-șef.

Antrenorul Zoltan Lipan nu a ezitat să își laude elevii, care au obținut cel puțin câte un loc pe podium la fiecare competiție la care au participat. Cea mai recentă a fost cea de la Zrenianin. „Avem foarte multe competiții în derulare. Ne-am deplasat peste tot în țară, dar și în Serbia și Macedonia. Am venit încărcați cu medalii”, a precizat Zoltan Lipan.

Ca să îl răsplătească pe edil pentru gestul său, de a le oferi diplome de excelență sportivilor, senseiul i-a înmânat primarului două diplome: una sosită chiar din Serbia, iar cea de a doua de la sportivii reșițeni: „pentru lupte politice”. “Dacă ar fi fost o diplomă pentru lupte în administrație mi s-ar fi potrivit și mai bine, dar cu toate acele capcane politice ne-am descurcat. Sper să ne descurcăm în continuare. Poate o să primesc o surpriză mai mare decât o diplomă”, a încheiat edilul-șef.

Elevii lui Zoltan Lipan au făcut și o scurtă demonstrație în fața reprezentanților administrației publice locale și în aplauzele prietenilor și ai părinților sosiți la acțiune.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629963053090″]