PNL infirmă zvonurile din județ

Prezent astăzi la Reşiţa, preşedintele PNL Caraş-Severin, Marcel Vela, a ţinut să clarifice informaţiile contradictorii care circulă de câteva zile în spaţiul public. Potrivit acestuia, colegii de alianţă nu au nici cea mai mică intenţie să nu respecte înţelegerea, ba mai mult, au chiar toate motivele de a-l susţine pe candidatul din partea PNL la Consiliul Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde.

La sediul PNL Caraş-Severin a avut loc astăzi o conferinţă de presă menită să dezminţească o serie de zvonuri apărute în ultimele zile în judeţ. Astel, contrar înţelegerii, se pare că social-democraţii cărăşeni nu l-ar susţine pe Sorin Frunzăverde, candidatul USL la preşedenţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Marcel Vela, preşedintele filialei judeţene a PNL, s-a arătat mai mult amuzat decât indignat de această informaţie. „Este o diversiune a altor candidaţi. Suntem îndreptăţiţi să nu credem acest zvon dintr-un motiv clar şi serior: tot ce se întîmplă acum în România se datorează unui proiect început aici, în Banat, în luna aprilie, de trei sau patru oameni. Scânteia, seismul au început aici, la Reşiţa. Colegii din PSD sunt unii dintre primii beneficiari ai acestui proiect şi din acest motiv credem în ei”, a afirmat Marcel Vela.

Întrebat dacă şi Ion Mocioalcă, preşedintele PSD Caraş-Severin, este de aceeaşi părere, Marcel Vela a explicat: „Ion Mocioalcă este şeful de campanie al lui Sorin Frunzăverde. Un motiv în plus să punem la îndoială aceste vorbe care se aud. A rămas indignat, pentru că toate sarcinile sunt de a fi împreună pe lista USL pentru Consiliul Judeţean Caraş-Severin.  Datorită proiectului la care am fost ctitori eu, Sorin Frunzăverde şi alţi câţiva oameni, social-democraţii au acum prim-ministru, şef la SAPARD şi prefect”.