Vizită în localitățile de la granița cu Timiș

Candidatul UNPR la presedinția Consiliului Județean Caraș-Severin a plecat, împreună cu echipa sa de campanie, către localitățile din drumul spre Timișoara.

Bocșa, Berzovia, Măureni, dar și Gherteniș au fost localitățile în care deputatul Ion Tabugan a poposit în cursul zilei de ieri în cadrul campaniei electorale. Așa cum a procedat în fiecare deplasare, candidatul UNPR a stat de vorbă cu oamenii prezenți și a întocmit o listă cu problemele lor.

Lipsa locurilor de muncă este principala problemă cu care ies în față localnicii. De asemenea, în Bocșa s-au remarcat și alte probleme, cum ar fi asfaltarea străzilor laterale precum și finalizarea lucrărilor de canalizare. La Gherteniș, căsășenii s-au plâns pentru faptul că podul din localitate ar necesita reparații pentru a fi construit la parametri normali.

Pentru problemele stabilite împreună cu oamenii, deputatul Ion Tabugan a promis că, o dată ajuns la președinția Consiliului Județean, va găsi atât soluții cât și surse de finanțare pentru ca acestea să fie rezolvate. Astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare, pentru că deputatul și-a propus să stea de vorbă cu oamenii din toate localitățile cărășene.